مهدی بزرگمهر، زادۀ 18 بهمن در تهران، موسیقیدان، آهنگساز، ویرایشگر موسیقی و یکی از فعالان صنفی در جامعۀ موسیقی است. وی موسیقی را از دوران نوجوانی با ساز پیانو و کیبورد آغاز کرد و سپس با گرایش آهنگسازی، آموزش و تمرین خود را در این رشته ادامه داد. تنها استاد او در موسیقی کامبیز روشنروان بوده که از سال 1363 تکنیکهای آهنگسازی از جمله: هارمونی، کنترپوان، ارکستراسیون، فرم و آنالیز را نزد وی آموخته است.
او از سال 1373 کار حرفهای خود را آغاز نمود و در عرصههای مختلف موسیقی مانند: ساخت موسیقی فیلم، تالیف کتاب، عضویت در «کانون آهنگسازان خانه سینما» و «کانون آهنگسازان و رهبران ارکستر خانه موسیقی»، ساخت موسیقی برای کودکان «در کانون پرورش کودکان و نوجوانان»، ««صداوسیما» و شرکتهای تولید موسیقی در قالب آلبوم، فعالیت داشته است.
مهدی بزرگمهر که در سال 1374 به عضویت کانون آهنگسازان سینمای ایران پذیرفته شده بود، در همان سال از طرف شورای مرکزی کانون آهنگسازان، بهعنوان دبیر کانون منصوب و مشغول به فعالیت شد و تاکنون ادامه داشته است. وی همچنین از سال 1392 علاوه بر دبیری کانون آهنگسازان، به عضویت شورای مرکزی کانون آهنگسازان نیز درآمد و تاکنون به مدت چهار »دورۀ دوساله» انتخاب شده است.
وی در ادامۀ فعالیت آهنگسازی خود در سال 1376 برندۀ جایزۀ آهنگسازی و لوح تقدیر از «سیزدهمین جشنوارۀ بین المللی موسیقی فجر» برای قطعۀ کوارتتِ «واریاسیون روی یک تم محلی» شد، این قطعه در همان سال توسط «گروه کوارتت تهران» در تالار رودکی به اجرا درآمد. همچنین وی در سال 1380 برای قطعۀ «بنیآدم اعضای یکدیگرند» بر روی شعری از سعدی برای «ارکستر سمفونیک و گروه کر»، برندۀ جایزۀ آهنگسازی و دیپلم افتخار از «دومین جشنوارۀ فرهنگی و هنری مهر» شد. این قطعه پیشتر در سال 1378 توسط ارکستر سمفونیک تهران و گروه کر به رهبری استاد فریدون ناصری به مناسبت «روز معلولین» و در سال 1379 به رهبری استاد جاوید مجلسی به مناسبت «روز جهانی موسیقی» در تالار وحدت تهران اجرا شده بود. مهدی بزرگمهر در سال 2011 میلادی با سفر به یونان و حضور در «جشنواره غیررقابتی و پژوهشی پیانو» در جزیرۀ رودز، پنج قطعه از آثار پیانویی او در این جشنواره به اجرا درآمد و مورد تقدیر قرار گرفت.
مهدی بزرگمهر یکی از ویرایشگران فعال در عرصۀ موسیقی است که تاکنون برای ویرایش نتها، آمادهسازی پارتیتور و امور فنی اجرا، برای آثار اساتید بزرگ و شهیری همچون: استاد احمد پژمان (اپراها و آثار سمفونیک)، استاد مجید انتطامی (سمفونیها و موسیقی فیلم) و استاد کامبیز روشنروان (اپرا، سمفونی، موسیقی فیلم و آلبوم موسیقی) همکاری نزدیک و مستمری داشته است. همچنین وی یکی از ویرایشگران ارشد و فعال در ویکیپدیای فارسی محسوب میشود که در سال 1394 همکاری خود را با این دانشنامه آغاز کرد و تاکنون صدها مقاله تخصصی موسیقی (مانند: تئوری موسیقی، آکوردشناسی، هارمونی، کنترپوان، فوگ، فواصل موسیقی ایرانی و …)، همچنین زندگینامه موسیقیدانان شهیر اروپایی (مانند: بتهوون، برامس، کلارا شومان و…) در طول این سالها از طرف وی ایجاد شده است.